Sonuçlara aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Kılavuzun tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Öz Bakış Dergisinin 5. Sayısı yayındadır. Aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müz tarafından hazırlanan Özbakış Dergisïnin 5. sayısında Ebru Ören ve kızı Bengü Naz Ören ile gerçekleştirdiğimiz röportaj ve birçok ufuk açıcı içeriğe erişebilirsiniz.

Mrt

İzmir Ïl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Özbakış Dergisi'nin 5. sayısında "Asklepieion Modern İnsana Ne Anlatıyor? Bergama'da Bir Şifa Yurdu" yazımıza ve diğer birçok ilham verici içeriğe erişebilirsiniz.

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.  Detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

2023-2024 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Takvimi açıklandı.

Kılavuzun tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

2023-2024 eğitim öğretim yılındaki okul rehberlik hizmetlerinin planlanmasına yönelik öğrencilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi, bu süreçte öğrencilerle birlikte   öğretmenler ve velilerin aktif katılımını sağlayarak; plan oluşturmak amacıyla RİBA formları her sene olduğu gibi bu sene de doldurulacaktır. Yenilenen RİBA'ların girişlerini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak linklerden yapabilirsiniz.

Mrt

Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi ÖZ BAKIŞ 3. sayısıyla yayında. Aşağıdaki linke tıklayarak dergiye ulaşabilirsiniz.

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Sınavları ülkemiz genelinde 13 Şubat 2023 tarihi sonrasına, afet bölgemizdeki illerde ise ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Mrt

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için kurumumuzda fiziki düzenlemeler yaptık.