İZMİR / BERGAMA - Bergama Rehberlik ve Araştırma Merkezi

"RAM'larda PDR Bölümü Çalışmaları" Konulu Sunum Gerçekleştirildi

Merkezimiz PDR Bölüm Başkanı Hakan YILMAZ tarafından tüm personelimize yönelik olarak "RAM'larda PDR Bölümü Çalışmaları" hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Rehber öğretmeni olan ve olmayan okullara yönelik çalışmalar, yıllık planlar, okul/kurum ziyaretleri, rehber öğretmen toplantıları, rehber öğretmenlere yönelik eğitimler, okullara yönelik seminer eğitim çalışmaları, bireysel psikolojik danışma hizmetleri, risk haritaları, Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi (RİBA), LGS/YKS tercih çalışmaları, İlçe Psikososyal Koruma/Önleme/Krize Müdahale Ekibi Çalışmaları, Danışmanlık Tedbiri, Araştırmalar, Projeler başlıklarında yapılan bilgilendirmede Özel Eğitim Bölümü ile yapılabilecek işbirlikleri de değerlendirildi. Bu geniş kapsamlı ve bilgilendirici sunumu nedeniyle PDR Bölüm Başkanımız Hakan YILMAZ'a teşekkür ederiz.

01-02-202401-02-202401-02-2024

Yayın: 01.02.2024 - Güncelleme: 01.02.2024 16:35 - Görüntülenme: 91